dissabte, 13 de juliol del 2024

COMENÇA EL BON TEMPS A LA RESIDÈNCIA ELS PINS DE L’ESCALA


Ha començat el bon temps i a la Residència Els Pins ho hem inaugurat fent un passeig amb el Carrilet del poble de l’Escala. Aquest any ens han portat a fer una ruta plena de vistes panoràmiques marítimes, passant pel Camí de Sant Martí d’Empúries, on els residents han contemplat les Ruïnes d’Empúries, i vorejant la vila pel Passeig del Mar, que connecta la part de la vila més antiga amb la més nova fins arribar a Riells.



Aprofitant també el bon temps, uns quants residents han participat en la Caminada Pels Drets de les Persones Grans a l’Escala, en honor al 15 de juny: el Dia Mundial Contra el Maltractament a les Persones Grans. Aquesta Caminada es va iniciar a la Platja de les Barques i la va conformar un recorregut de 3Km, en el que grans i petits, alumnes de les escoles de la vila i néts amb els seus avis, van compartir aquest moment i espai per reivindicar la situació i donar veu a la població més vulnerable de la vila.



Aquest mes, la festa mensual de la Residència s’ha celebrat al voltant del Dia de la Música i la Revetlla de St Joan. Pel matí, vam poder gaudir de la veu i la música de la Llum Blancafort, una jove promesa del Soul que també ens va regalar algun bolero a petició dels residents. El mateix divendres a la tarda vàrem tirar uns quants petards al jardí sota l’ombra dels pins i els para-sols. Estem desitjant tornar a rebre cantants i músics que ens amaneixin els matins i ens facin viatjar a altres èpoques i ciutats amb l’energia de la seva veu.



Donem les gràcies al Carrilet de l’Escala i al seu conductor per haver-nos fet gaudir de les millors vistes en aquest passeig. També a la Llum Blancafort per delectar-nos amb la seva veu. Finalment, donem gràcies a l’Ajuntament de l’Escala, la Fundació Salut Empordà, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Dipsalut, el Servei Educatiu de l’Alt Empordà, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i a Càritas de l’Escala per fer possible el gran esdeveniment que varen organitzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada