divendres, 14 de juliol del 2017

UN DIVENDRES MOLT MOGUT!

Aquest divendres està siguent molt mogut al nostre centre!

A les 11:30 ha començat el "II Aperitiu la Lluna" gràcies a l'Hernan, en Jonny i l'Oriol del Restaurant La Lluna de l'Escala. Sempre venen amb moltes ganes de fer-nos passar una estona immillorable, i no ens han decebut! Llàstima que el temps no ha acompanyat, s'ha aixecat tramuntana i ens ha obligat a fer l'activitat dins...però ho hem gaudit igual! Hem degustat 4 còctels diferents i croquetes d'espinacs i tonyina...DELICIOSES! Gràcies per venir i esperem repetir el setembre!

A la tarda, com cada divendres, hem fet la sortida al cafè. Avui ha estat el torn d'anar a Albons, a Ca la Nati, un indret molt acollidor amb un personal que ens fa sentir com a casa. Hem menjat uns Cornettos a la fresca i...cap a la residència! Llavors...tarda de jocs de taula per acabar de passar l'estona, esperant la dinàmica de grup d'última hora.

Vista del menjador, preparat per l'aperitiu

D'esquerra a dreta: Hernan, Jonny i Oriol

Repartint els còctels i les croquetes

La Mercè, l'Olga, l'Antonio, en Martí, en Lluís i l'Àngela al restaurant Ca la Nati, acompanyats de la Meri (educadora social) i la Míriam (estudiant d'Educació Social a la UdG)