Festes i celebracions

El passat 5 de gener, vam rebre la visita de Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, que venien carregats amb bossetes de bombons per a tots/es.El 28 de febrer passat el nostre centre va participar, com ja és tradició, en la popular arrossada d’Albons que se celebra el dimarts de Carnaval. És una sortida que els nostres residents esperen amb moltes ganes i il·lusió i, per sort, aquest any el temps ens ha acompanyat. 

El fet de participar en l’arrossada ens dóna l’oportunitat de trobar-nos amb persones conegudes, conversar sobre altres festes i tradicions, gaudir d’una activitat a l’aire lliure i, evidentment, fer veure la gent gran com un col·lectiu actiu. 
Seguidament, vam encetar el mes de març tots disfressats de pescadors, crancs, pops i peixos de colors, en el marc de la festa del Carnestoltes. 

Durant el matí vam realitzar dues activitats relacionades amb el mar: d’una banda, l’educadora social va preparar un taller de receptes sobre plats que es poden cuinar amb peixos i quina manera és la ideal segons l’exemplar de què es tracti. 
D’altra banda, les fisioterapeutes ens van ensenyar com es poden fer uns peixos de colors amb globus d’una manera molt senzilla, aprofitant així per treballar la motricitat fina. 

la tarda, com ja és costum, ens  va acompanyar el Duo Milanna’s amb una actuació musical que feia dies que esperàvem! Des d’aquí, els volem agrair que sempre estiguin disposades a venir i els diem fins l’any vinent!


El passat 21 d'abril celebrant la diada de Sant Jordi al centre i el 23 fent una petita sortida pel centre del poble.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada