dissabte, 24 de febrer del 2024

LA RESIDÈNCIA ELS PINS DE L'ESCALA CELEBRA EL CARNAVAL AMB ALEGRIA I MÚSICA

 En un esclat de color i festa, la nostra Residència ha viscut un carnaval inoblidable, ple de música, disfresses i somriures que han il·luminat els cors de tots els presents. Aquest any, hem decidit anar més enllà i convertir aquestacelebració en una jornada memorable per als nostres estimats residents.

La festa va començar amb una activitat que va captivar a tots: el disfressar-se. Amb l’ajuda del personal i voluntaris, els nostres residents s’han transformat en magnífiques flors, portant al recinte un aire primaveral ple de vida i color.

Les disfresses, elaborades amb detall i afecte pels mateixos residents al llarg del mes, no només van adornar els seus portadors sinó que també van aportar un toc de màgia i fantasia a la celebració.

La música va ser, sense dubte, un dels pilars d’aquest carnaval. Gràcies a la col·laboració i el talent d’una de les nostres residents, qui amb el seu acordió va omplir l’ambient d’acords melòdics i alegres, vam poder gaudir d’un moment únic. La música en directe va acompanyar no només els balls improvisats sinó també el nostre fotocall casolà, una iniciativa dissenyada i creada per nosaltres mateixos, on residents, familiars i personal van poder immortalitzar aquests moments màgics amb fotografies plenes d’alegria i companyia.

El punt culminant de la festa va ser, sense dubte, la foto grupal. Acompanyats per la música en directe i envoltats d’un decorat festiu, tots junts vam compartir un instant de comunió i felicitat que quedarà gravat en la memòria de la nostra Residència. Aquesta foto, més que una simple imatge, representa l’esperit de comunitat, alegria i vida que caracteritza la nostra llar.

Volem agrair de cor a tots els que van fer possible aquesta celebració: residents, personal i familiars. Gràcies per la vostra energia, creativitat i, sobretot, per la vostra il·lusió. Aquest carnaval ha estat una demostració meravellosa de com la música, l’art i la companyia poden enriquir les nostres vides, portant llum i color als nostres dies.

Esperem amb il·lusió poder repetir aquesta experiència l’any que ve, sempre amb l’objectiu de continuar creant records inoblidables per als nostres residents. Fins llavors, seguirem treballant per oferir activitats que fomentin lafelicitat i el benestar de tots els que formen part de la nostra gran família.