dimarts, 23 d’abril del 2024

LA RESIDÈNCIA ELS PINS CELEBRA SANT JORDI AMB ROSES ARTESANALS I UNA SORTIDA CULTURAL

 La Residència Els Pins ha celebrat aquest any la diada de Sant Jordi d’una manera especial i commovedora.

Amb una activitat que ha fusionat tradició i creativitat, els residents han gaudit d’un dia ple d’alegria i comunitat.

El punt central de la celebració va ser l’establiment d’una parada decorativa en els jardins de la residència, on es va realitzar un intercanvi de regals plens de significat. Les dones de la residència van rebre una rosa en un petit bol, confeccionat per elles mateixes en tallers de manualitats previs a l’esdeveniment, mentre que als homes se’ls va obsequiar amb llibres seleccionats per enriquir la seva passió per la lectura, alguns dels quals van ser un obsequi del donatiu de llibres que ens va fer l’Ajuntament de l’Escala.

La decoració de la parada va ser espectacular, amb guarniments fets a mà que van capturar l’essència de la primavera. Amb detalls en vermell i groc, i adornat amb flors de paper i banderoles, el lloc es va convertir en un racó acollidor i festiu.

Complementant les activitats a la residència, un grup de residents va participar en una sortida a la parada de llibres del poble. Acompanyats per cuidadors i voluntaris, els avis van tenir l’oportunitat de connectar amb la comunitat local i d’immergir-se en l’ambient festiu que caracteritza aquesta tradicional celebració catalana.

Aquesta jornada no només va servir per rendir homenatge a la cultura i les tradicions catalanes, sinó que també va proporcionar un moment d’interacció i gaudi, reforçant els llaços entre els residents i la comunitat.

La Residència Els Pins espera continuar amb aquesta bella tradició en els propers anys, mantenint viu l’esperit de Sant Jordi.