dissabte, 14 de setembre del 2024

GIMCANA D’ESTIU I FESTA DE SANT MÀXIMA A LA RESIDÈNCIA ELS PINS DE L’ESCALA

 

Amb l’arribada de l’agost i la forta pujada de temperatures, des de la Residència els Pins ho hem amenitzat amb alguna que d’altre remullada.

Hem mantingut el dia de platja setmanal a la platja de Riells, que permet als residents remullar-se i gaudir del mar i els seus beneficis en un entorn immillorable.

A causa de l’onada de calor que hem viscut aquest mes, com a festa mensual de la residència hem realitzat una gimcana amb “jocs d’aigua” per gaudir de la jornada el màxim possible.






La gimcana estava formada per tres racons, cada un amb una temàtica i objectiu diferent on els residents havien de superar una prova per aconseguir punts i ser “l’equip guanyador”.  En cada un dels racons, el joc anava acompanyat d’aigua per mantenir-se en fresc i que els residents es poguessin hidratar. 




Després d’aquesta diada van gaudir dinant tots junts d’un dinar especial per recompensar l’esforç realitzat durant les activitats.

Amb el fi de l’estiu i l’arribada del setembre, a l’Escala es celebra la Festa Major. Per això, uns quants residents van anar a l’Església de Sant Pere on es realitzava l’Ofici solemne en honor a Santa Màxima. Tot seguit, van poder participar i veure ballar sardanes musicalitzades per la cobla Cervianenca a la Plaça de l’Església de l’Escala.




Finalment, per fer un tancament agradable del mes d’agost, com fem cada mes, hem celebrat els aniversaris d’aquest, afegint una mica de dolçor tot compartint un pastís entre els residents.

Donem les gràcies al servei de vigilància de platges de l’Escala, qui ens ha acompanyat i ajudat en els nostres banys estiuencs. També agraïm a l’Ajuntament, Església i totes les associacions que han fet possible que poguéssim gaudir de la Festa Major d’aquest any.