dimarts, 15 de juny del 2021

LA RESIDÈNCIA “ELS PINS” JUNTAMENT AMB EL MUSEU DE L’ANXOVA I LA SAL DE L’ESCALA ORGANITZEN UNA VISITA GUIADA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

 

El passat 18 de maig, després de tants mesos sense sortir, ja vacunats i gràcies a la invitació del Museu de l’Anxova i la Sal de l’Escala, una vintena de residents acompanyats de professionals del Centre vam poder realitzar la primera sortida des de l’inici de la pandèmia.

Aquest 2021, el dia Internacional dels Museus tenia el lema:  “donem la benvinguda a la gent gran”. Per aquest motiu, els membres del Museu van decidir convidar a la gent gran de la Residència els Pins a participar a un taller de la memòria creat a partir d’imatges relacionades amb el mar i la pesca a l’Escala. Els residents hi van mostrar molt d’interès i van identificar persones, llocs i costums. Posteriorment, també vam poder gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions.

Per últim, agrair al Museu de l’Anxova i la Sal de l’Escala per convidar-nos a conèixer el Museu en un dia tant important.