dissabte, 23 d’octubre del 2021

Activitats a la Residència Els Pins

Activitats a la Residència Els Pins

Donat que per les circumstàncies de la COVID aquest any no hem pogut sortir al poble a celebrar la festa major de l’Escala, vam decidir celebrar les festes de Santa Màxima a dins de la nostra residència. Com que l’Escala és un poble de mar, hem anomenat aquesta festa “La festa del mar”, amb activitats relacionades amb aquesta temàtica. Tanmateix, per la Diada de Catalunya vam passar una jornada diferent en què vam parlar de la nostra terra i de les costums que ens caracteritzen com a catalans, així com gaudir d’activitats varies ambientades en aquesta festa.

A més, per tal de fer el tancament de l’estiu, un cop es van poder reprendre les sortides i seguint les mesures de seguretat, vam demanar el carrilet per la nostra Residència. Vam  visitar el centre del poble de l’Escala i la zona de Sant Martí d'Empúries, ha sigut una sortida molt esperada que els nostres residents van gaudir molt!

Finalment, aquest passat mes de setembre vam festejar l’arribada de la tardor amb activitats ambientades en aquesta estació amb un pica-pica i un bon dinar!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada