divendres, 21 de juny del 2024

Olimpíades i bon temps a la Residència Pi i Sunyer (Roses) i Els Pins (l’Escala).

 

Aquest maig, a la Residència Els Pins de L’Escala, hem realitzat dues Olimpíades. Les primeres Olimpíades es varen realitzar a la ciutat de Roses, a la Residència PI I SUNYER. Ens varen convidar a un grup de residents a les II Olimpíades interresidencials que organitzen anualment. S’ho varen passar d’allò més bé realitzant jocs durant tot el matí amb la resta de grups de Residències d’altres localitats. No vàrem guanyar el primer lloc, però ho vam gaudir i ens van obsequiar  a cada resident amb una medalla i una bossa de platja.

 

Després ens van servir un gaspatxo, una fideuà i un gelat per celebrar el bon temps.  El grup que hi va anar està planejant un entrenament de gimnàs per estar en forma i poder ser els guanyadors a les Olimpíades de l’any que ve.

Agraïm a la Residència Pi i Sunyer i els seus treballadors l’acollida i la cura que van tenir de nosaltres durant tot el dia.


Les segones olimpíades van ser part de la festa mensual, on tots els residents varen participar en uns jocs Olímpics de Primavera, conformats per tres activitats. En una d’elles, havien de superar un laberint de cartró amb una pilota de tenis. En el segon joc, havien de llançar una pesa el més lluny possible per puntuar el màxim. En la tercera activitat, els residents havien de fer equilibri fent piràmides amb uns gots prèviament adornats per ells mateixos.

                                                  

Aquest mes de maig, a més, aprofitant els dies de bon temps, hem pogut començar a fer alguns àpats a la terrassa sota l’ombra dels parasols.




Per acabar d’arrodonir el mes de maig, els alumnes de l’Institut EL PEDRÓ de l’Escala que ens han visitat durant el llarg del curs, van organitzar a la residencia un berenar juntament amb Càrites per a tots els residents i es van acomiadar d’aquells amb els que havien compartit més estones de joc, de conversa i de música. Des de la Residència, els donem les gràcies per haver-nos fet passar unes tardes d’allò més entretingudes i divertides.