divendres, 7 d’abril del 2017

LA RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA "ELS PINS" REPRÉN ELS "CAFÈS DE DIVENDRES"

Aprofitant que sembla que arriba el bon temps i la calor amb ganes de quedar-se, avui hem reprès l'activitat el "Cafè de divendres".

L'objectiu d'aquesta activitat és poder realitzar accions tan quotidianes com anar a prendre un cafè o un gelat qualsevol tarda, apartant-nos de la idea que la residència és un centre tancat. Al contrari, intentem que no es deixin de fer pel sol fet de l'ingrés a la residència.


Des del nostre centre vetllem per a que tots els residents que gaudeixen d'una certa autonomia, i després d'una avaluació per part de l'equip multidisciplinar, puguin gaudir de sortides com aquesta. Per tal de garantir que el màxim nombre de residents participin d'aquesta activitat, es formen 3 grups de 6 residents que es van alternant cada divendres. 

El "Cafè de Divendres" és una activitat molt consolidada, que es duu a terme des de fa anys des del nostre centre i gràcies a aquesta, en va sortir la derivant de "Els cafès a la fresca", amb residents d'un nivell més elevat de dependència però que gaudeixen igual d'un refresc o gelat a la nostra zona enjardinada.

Els nostres residents acompanyats de l'educadora social i una estudiant d'Educació Social de la UdG al restaurant Can Parera de Viladamat.