dijous, 27 de febrer del 2020

Visita dels nens del projecte Padrins de Lectura

Els nens de P4 de l'Escola l'Esculapi de l'Escala fan una visita als seus padrins de lectura. Ells els van ensenyar la seva escola i aquest dimecres els residents els han ensenyat la seva vida a la Residència. Han vist les sales comuns, les habitacions, han pogut ajudar a fer i mirar les activitats i dibuixos que fan els nostres residents i a més, tots junts, han fet una sessió de psicomotricitat al gimnàs. Una visita fantàstica, esperem que tornin a visitra-nos aviat!











Arrossada d'Albons 2020

Cada any, a Albons se celebra la tradicional Arrossada Popular. Els veïns del poble s'encarreguen de cuinar en enormes peroles uns arrossos deliciosos. Un grup d'usuaris van poder anar-hi en furgoneta de la Residència i van gaudir d'un dinar de germanor, amb aperitiu i coca a l'exterior del Centre Cívic.









Carnaval temàtic: Els Pirates!

Aquest Carnaval ens hem disfressat de pirates del carib!! Ulls tapats, armilles i cinturons, barrets amb calavera, lloro, espasa i vaixell pirata son el resultat de diverses diades fent manualitats. Hem gaudit molt del treball en equip i encara més de la posada en escena!!