dijous, 27 de juny del 2019

Festa de Sant Joan a la Residència


Arriba l’Estiu i no podem estar-nos de celebrar el Sant Joan amb un dinar a la magnífica terrassa/jardí del nostre centre. Amb aperitius servits per l’Oriol dels Restaurants +Igual i Bacus vam poder gaudir d’una excel·lent vetllada a la zona enjardinada! A més per celebrar l’entrada a l’estació estiuenca al matí vam tenir cantada d’havaneres de la Coral “Veus Veteranes” de la Residència i a la tarda  el Cor Indika va fer recordar tradicions populars amb les seves cançons, tothom es va emocionar molt en especial els residents que havien sigut cantats de coral. 
Moltes gràcies a tots per participar en una altra vetllada inoblidable!!




Cloenda Projectes Intergeneracionals


Com cada any, al juny finalitzen els projectes Inter generacionals que duem a terme a la Residència: Els Padrins de Lectura i Aprenentatge i Comunitat.
Al projecte de Padrins de Lectura els s residents es desplacen l’Escola Esculapi de l’Escala a llegir contes als nens de 4 anys . El passat dia 10 ens van venir a visitar al centre per celebrar la cloenda del present curs, nens i residents van fer xerinola plegats!
Els nois i noies de l’Institut el Pedró fan tasques en benefici de la comunitat al nostre centre, aquí els podeu veure  cantant i ajudant al bingo setmanal!